Producties, een willekeurige greep uit onze catalogus:

 

Wieder van de Fiebeldekwinten was de eerste CD productie, geheel door Mobyphone verzorgd. De CD kwam uit in november 1992 en is analoog opgenomen op een 16 sporen recorder. De hoesfoto is gemaakt door Bor Vrieling.

Wieder is niet meer leverbaar.

 

 De Buut-CD is gemaakt ter gelegenheid van 10 jaar buut-avonden van de carnavalsvereniging de Kloosterwiekers in Ter Apel. Een verzameling van liedjes uit voorgaande jaren werd door de oorspronkelijk uitvoerenden opnieuw ingezongen voor de CD. Een prachtig tijdsdocument uit 1995.

De Buut-CD is nog verkrijgbaar. Voor informatie:

Mobyphone.ta@planet.nl

Cantara was de eerste van vele metal-achtige bands die de mobyphone studio ontdekten. 3 van de 5 nummers van hun CD " Fields of Everlasting Serenity" werden door ons opgenomen. Het idee dat de artiest die gebruik maakt van de studio, alle zeggenschap heeft over de productie - dus bijvoorbeeld zelf achter de knoppen zit - spreekt jonge zelfbewuste bands aan.

De bekendheid van Mobyphone beperkt zich niet tot Ter Apel en omgeving. Zo ontdekte ook de stad- Groningse band Gather Roses onze studio. Deze band rond de zangeres Roos Galjaard en gitarist Tobias Nagel brengt een repertoire van mooi fris klinkende melodische liedjes. Gather Roses heeft een eigen hompage: www.gatherroses.nl

 

NO I.D. TOO is een leuke band uit Assen onder aanvoering van Marcel Beuzel en Hanny Schipper. Dit echtpaar schrijft het grootste deel van de nummers. Stevige nummers met uitstekend gitaarwerk en goed verzorgde vocalen. NO I.D. is "vaste klant" van Mobyphone. Ze namen reeds 4 longplay CD's op, in eerste instantie voor eigen plezier, maar ook anderen weten NO.I.D. te waarderen.

( tel: 0592 313205 ).

 

 

Veelzijdigheid en flexibiliteit zijn twee belangrijke kenmerken van Mobyphone. Van heftige metal tot gemengde koren, in onze studio dan wel op locatie opgenomen. Van dit laatste is de CD "Hoor je 't zingen" van het Hunzekoor uit Spijkerboor een mooi voorbeeld. De microfoons stonden opgesteld in zowel de kroeg als de kerk.

 

Bands met low budgets die toch lekker willen werken in een goede studio, zonder druk van de klok nemen op in de Mobyphone studio zoals:

Ranzig, Drag , Instill , Salacious Gods, Step Forward, A Pin's Fee, Riffbreak, Open, enz, enz.

Digital Recording Studio   |   Home